Näset Links 6-8 oktober 2023 - gästtävling - fulltecknad!

Under en helg i början av oktober månad har du möjlighet att uppleva Falsterbonäset, med tvillingstäderna Skanör och Falsterbo samt Ljunghusen. Här erbjuder vi kritvita stränder, flyttfåglar som kommer och går, bra shopping och mysiga restauranger. Dessutom ett bra kulturutbud, fina gallerier och golfbanor av högsta klass. Inte konstigt att många återkommer år efter år...

Vill du kombinera det bästa från två världar, suveräna golfbanor och unik natur, så är Näset Links det perfekta arrangemanget för dig.

Du spelar golf på tre högklassiga golfbanor, bor på hotell i en lugn och harmonisk grönskande miljö samt får uppleva ett strandhus med restaurang mitt bland sanddynerna.

Tävlingsformen är fyrboll, bästboll, poängbogey med shotgunstart alla tre dagarna. Deltagarantalet är begränsat till 72 (36 par). Max hcp i laget; 62 (officiellt hcp per respektive spelare är ett krav).

Kostnaden för tre greenfee, tre luncher, enkel middag på hotellet på fredagen exkl dryck, lördagskvällens middag exkl. dryck samt logi två nätter med del i dubbelrum är 4295 kronor inkl. moms per person.

Du bor på Höllviksnäs, www.hollviksnas.nu - före detta Falsterbo Kursgård i Höllviken, med gångavstånd till strand och en liten inomhuspool. 

Fredag 6 oktober – Ljunghusens Golfklubb

Välkommen till Ljunghusen – en av Sveriges äldsta golfklubbar och en av landets få äkta linksbanor. Klubben grundades 1932 och blev 1965 först i landet att ha 27 hål.
Banan gränsar till en stor naturskyddad våtmarkshed och ligger i ett naturreservat några meter från Östersjöns vita sandstränder.
Läs mer www.ljgk.se.

Fredagen startar med incheckning från kl 11.00, lunch i klubbens restaurang kl 12.00, därefter shotgun kl 13.00.
På kvällen äter vi en enklare middag tillsammans på hotellet ( ingår, exkl dryck)

Lördag 7 oktober  – Flommens Golfklubb

Flommen som är en utmanande linksbana firade 80 års jubileum 2015. Det är en tuff bana särskilt när det blåser, vilket det nästan alltid gör. Dessutom är vatten i spel på samtliga hål – så låga raka slag vinner i längden på denna flacka bana i sitt vackra öppna landskap.

Läs mer på www.flommensgk.se

Här spelar vi lördagens runda med löpande start från kl 8.30.

 

Söndag 8 oktober – Falsterbo Golfklubb

Falsterbo är klassisk mark i svensk golfhistoria. Klubben bildades redan 1909 och är därmed den tredje äldsta i Sverige.
Här kan vi erbjuda en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls linksbana, som enligt Golf Digest är Sveriges andra bästa bana.
Ytterligare information www.falsterbogk.se

Här spelar vi söndagens 18 hål, med start 09:00 och vi avslutar med lunch och prisutdelning innan hemfärd.  

Välkommen till Höllviksnäs, en trevlig och modern hotell- & konferensanläggning i Höllviken, i närheten av Malmö. Här får du uppleva underbar natur och njuta av den friska havsluften. Vi kan med andra ord erbjuda den perfekta omgivningen för en givande konferens och vistelse. Restaurangen bjuder på riktigt god mat i hemtrevlig miljö med en värmande brasa och härlig havsutsikt.

Hotell och konferensanläggning i Höllviken, nära Malmö - Falsterbo Kursgård (hollviksnas.nu)