Hotell Gässlingen

I hjärtat av Skanör finner ni Hotell Gässlingen – det lilla hotellet med de stora möjligheterna. Vår ambition är att vara ett skånskt jordnära hotell där gästen erbjuds en njutningsfull upplevelse för smak och sinne i en generös miljö som lämpas för såväl avkoppling såsom arbete.

Vi anser att det ska vara enkelt att njuta av livet och fånga lyckan i de små tillfällena. Hotell Gässlingen med Stadshuset tvärs över gatan har totalt 29 rum varav tre sviter, fyra konferenslokaler, matsal med 120 platser, SPA, relaxavdelning, utomhuspool och en mängd andra faciliteter. Vi har öppet året om för konferenser, weekends, fester, bröllop och allehanda evenemang. Boka gärna bord för att besöka vår fantastiska restaurang under hela året. På somrarna erbjuder vi vår a la carte och populära grillbuffé som kan avnjutas på innergården vid vår pool.

Vi ser fram emot att höra av dig och önskar dig hjärtligt välkommen att njuta av livet i Skanör.

Varmt välkomna till oss!

Boka nu

Quality Hotel View - Malmö

På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner - Öresundsregionen. I lobbyn på entréplan möts du av Bar X & Lounge. Här kan du både äta något lätt och dricka något gott! Vi erbjuder en härlig och avslappnad atmosfär där du kan varva ner efter en hård arbetsdag eller fira något roligt med vänner och familj. På bottenplan finns även vår lunch- och à la carte-restaurang Brasserie X. Vi har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum som väntar på dig. På 16:e våningen finns vår stora VIP-svit med det absolut bästa läget i hela huset. Med 27 konferenslokaler och en total kapacitet för 1 120 personer kan vi hjälpa dig att arrangera allt från mindre möten och konferenser till mässor, banketter och kongresser. Vi kan ta hand om event, mingel och middagar för omkring 800 personer. Förutom allt detta erbjuder vi även golfspel på fyra golfsimulatorer från Trackman som vi installerat på bottenvåningen bredvid Bar X. Har du tur så kanske du även får dig en glimt av Vings lurviga maskotar Lollo & Bernie som checkar in hos oss titt som tätt till alla barnfamiljers stora glädje.

Boka nu

Lotsvillan

Varmt välkommen till Lotsvillan, ett unikt boende vid Falsterbokanalen bara 5 km från Ljunghusens golfklubb. Är ni ett större golfsällskap brukar det vara väldigt populärt att hyra hela Lotsvillan med dess 10 sovrum. Vi har också en fantastisk, nybyggd lägenhet högst upp i huset, Lotsvillan Penthouse med plats för 6 personer. Från Lotsvillan är havsutsikten magisk och ett skönt morgondopp är bara 25 meter bort. Hoppas vi ses!

Boka nu

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. I övernattningen ingår alltid en generös hotellfrukost och dagligt städ.

Varmt välkommen!

Boka nu

Höllviksnäs

Varmt välkommen till Höllviksnäs möten mat logi - en trevlig och modern hotell- & mötesanläggning i Höllviken!

Här bor du naturnära i våra rum, villor och stugor och självfallet har alla en egen liten uteplats. Om du föredrar att bada inomhus – istället för i havet, så rekommenderar vi att du njuter av vår pool och bastu i relaxavdelningen. Frukosten serveras i restaurangen, där du har en härlig utsikt över sundet och Öresundsbron.

Slå oss en signal – så berättar vi gärna mer och hjälper dig att boka!

040-459150

info@hollviksnas.nu

Hotell Dannegården

Dannegården, Trelleborgs boutiquehotell med 26 personligt nyrenoverade rum. Ta en drink i baren på Solsidan eller koppla av i vår unika trädgård efter golfrundan, ta ett dopp i jacuzzin eller en värmande bastu. Vårt italienska kök med Federico i spetsen, lagar äkta handgjort och hemgjort och servisen hjälper gärna till att rekommendera drycken till maten för bästa upplevelse. Vi har även 4 konferensrum om du önskar kombinera golfen med ett affärsmöte.

Dannegården – den självklara mötesplatsen – öppet för alla

Boka nu