Drivingrange

På vår range kan du betala med kort eller swish. Bollarna på rangen kommer från Srixon. För medlemmar eller den flitiga golfaren kan ni ladda ner appen Golfmore och få 10 % extra i värde på köpet. Med appen så har du alltid ditt rangekortet i mobilen och du kan alltid ladda kortet i appen. Du kan ladda ner appen här: Android och Apple. I övrigt går det bra att betala med betalkort och Swish på rangen.

Priserna på rangen:

20 bollar

20 kr

40 bollar

35 kr

60 bollar 

50 kr

Rangen är öppen från 06:00-21:00 alla dagar och är belyst under vinterhalvåret. Vår range är kort och smal, med angränsade hål bredvid sig. Det är viktigt att ropa fore om det finns en risk att träffa någon annan, precis som ute på banan! Läs noga igenom våra ordningsregler som finns anslagna,  innan du börjar slå bollar.


Träningsområden

På Ljunghusens Golfklubb har vi fem stycken puttinggreener, en pitchinggreen, och tre stycken chippgreener. Utöver det har vi även en korthålsbana som är mellan 40-60 meter lång med riktiga greener, bunkrar och vatten i spel. Träningsområdena är öppna beroende på väderlek, men principiellt samma som banan. 

Varmt välkomna ut och träna hos oss!