Ljunghusen vann Näset Cup - RÄTTELSE

Publicerat: 2022-06-06 - 00:37 - Skrivet av Magnus Jivén

Dimman låg tät över banan under söndagsmorgonen - men lättade precis vid kanonstarten och vädret var sedan perfekt under hela dagen. Soligt och svag vind.
REVIDERAD

Under söndagen när resultaten publlicerades på LjGK's hemsida upptäckte en uppmärksam läsare att ett resultat blivit felinmatat. Nämligen i match nr 18. Ljunghusen hade fått 0 – men skulle haft 1 och Falsterbo och Flommen skulle ha 2,5 var eftersom de delade. I normala fall hade det kvittat – men eftersom alla resultat låg så nära blev följden att LjGK gick upp i ledning med 61,0p före FlGK på 60,5p. Beträffande Elittävlingen så stod sig resultatet och Falsterbo är fortfarande vinnare.

Efter diskussion med Lagledarna har TL kommit fram till att segern går till Ljunghusen och pokalen kommer att flyttas till LjGK's klubbhus.

Deltagarna prisade banan och restaurangens utmärkta mat. Alla mycket nöjda, även de som hade en lite tung dag spelmässigt.
Efter förmiddagens singelspel ledde Ljunghusen.  Eftermiddagens foursome blev mycket spännande och avgjordes inte förrän på sista hålet i sista elitmatchen. Ljunghusen vann hela tävlingen på 61p före Flommen på 60,5p och Falsterbo 58,5p.
Elitpokalen vanns av Falsterbo på 19,5 poäng före Ljunghusen på 19p och Flommen på 15,5p.
Falsterbos Elitlag
Se alla resultat nedan.
.