Årsmötet 2021

Publicerat: 2021-08-13 - 19:21 - Skrivet av Magnus Jivén

Drygt 190 medlemmar hade samlats för att närvara vid klubbens årsmöte lördagen den 31 juli 2021.

Informationspunkt

Mötet hölls i Halörhallen i Höllviken då många medlemmar anmält sitt intresse för att deltaga och mötet skulle kunna genomföras på ett Corona säkert sätt.

Dagen inleddes med en kortare informationspunkt om föregående år och de saker som det arbetas med för närvarande av klubbens ordförande Mats Molander.

Årsmöte Ljunghusens Golfklubb

Årsmötet öppnades av ordföranden Mats Molander.

Röstlängden fastsställdes till 192 närvarande med 96 fullmakter. Årsmötet fann att mötet utlysts på rätt sätt och godkände föredragningslistan.

Stig Persson valdes till ordförande för mötet.

Verksamhetsberättelsen och årsredovisningen ansågs föredragen. Revisionsberättelsen föredrogs av Björn Pettersson och mötet fastställde därefter årets resultat- och balansräkning samt beviljade styrelsen ansvarsfrihet.

Avgifterna för 2021 fastställdes tillsammans med verksamhetsplan samt drifts- och investeringsbudget enligt styrelsens förslag. De resterande avgifterna kommer att faktureras i början av augusti med sista betalningsdag den 31 augusti.

Samtliga motioner genomgicks med beslut efter varje motion.

Antalet styrelseledamöter fastställdes till 9 stycken enligt valberedningens förslag efter en omröstning där ett motförslag angett 11 stycken ledamöter.Omval av Anders Kjellin som vice ordförande.

Omval av Pia Ramel, Maud Meyersson och Lars Hansson som styrelseledamöter på två år. Valet skedde som en sluten omröstning.

Omval av E&Y AB med Fredrik Borg som huvudrevisor, omval av Björn Pettersson som verksamhetsrevisor och omval av Anna Ronnelin som revisorssuppleant på ett år.

Valberedningen utökades till 5 personer och där valdes Peter Erlandsson, Jesper Jelmteg, Jonas Wetterlöf, Susanne Jangstam samt Mats Lindelöv med Peter Erlandsson som sammankallande.

Mötet avslutades med att Mats Molander tackade för en intressant dag och framförde sitt och medlemmarnas tack till mötesordföranden Stig Persson.

Årsmötesprotokollet och handlingarna till mötet finns på länkarna nedan.