Näset Links 8-10 oktober - Gästtävling FULLTECKNAD!

Under en helg i oktober månad har du möjlighet att uppleva Falsterbonäset, med tvillingstäderna Skanör och Falsterbo samt Ljunghusen. Här erbjuder vi kritvita stränder, flyttfåglar som kommer och går, bra shopping och mysiga restauranger. Dessutom ett bra kulturutbud, fina gallerier och golfbanor av högsta klass. Inte konstigt att många återkommer år efter år...

Vill du kombinera det bästa från två världar, suveräna golfbanor och unik natur, så är Näset Links det perfekta arrangemanget för dig.

Du spelar golf på tre högklassiga golfbanor, bor på hotell i en lugn och harmonisk grönskande miljö samt får uppleva ett strandhus med restaurang mitt bland sanddynerna.

Tävlingsformen är fyrboll, bästboll, poängbogey med shotgunstart alla tre dagarna. Deltagarantalet är begränsat till 72 (36 par). Max hcp i laget; 60 (officiellt hcp per respektive spelare är ett krav).

Kostnad för tre greenfee, tre luncher, lördagskvällens middag exkl. dryck samt logi två nätter med del i dubbelrum är 3495 kronor inkl. moms per person.

Fredag 8 oktober – Ljunghusens Golfklubb

Välkommen till Ljunghusen – en av Sveriges äldsta golfklubbar och en av landets få äkta links. Klubben grundades 1932 och blev 1965 först i landet att ha 27 hål.
Banan gränsar till en stor naturskyddad våtmarkshed och ligger i ett naturreservat några meter från Östersjöns vita sandstränder.
Läs mer www.ljgk.se.

Fredagen startar med incheckning från kl 11.00, lunch i klubbens restaurang kl 12.00, därefter shotgun kl 13.00.
Kvällen är fri för egna aktiviteter.

Lördag 9 oktober – Flommens Golfklubb

Flommen som är en utmanande linksbana firade 80 års jubileum 2015. Det är en tuff bana särskilt när det blåser, vilket det nästan alltid gör. Dessutom är vatten i spel på samtliga hål – så låga raka slag vinner i längden på denna flacka bana i sitt vackra öppna landskap.

Läs mer på www.flommensgk.se

Här spelar vi lördagens 18 hål, med löpande start från kl 8.30. 

På kvällen gemensam middag på restaurang Badhytten.

Söndag 10 oktober – Falsterbo Golfklubb

Falsterbo är klassisk mark i svensk golfhistoria. Klubben bildades redan 1909 och är därmed den tredje äldsta i Sverige.
Här kan vi erbjuda en ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls linksbana, som enligt Golf Digest är Sveriges andra bästa bana.
Ytterligare information www.falsterbogk.se

Här spelar vi den tredje och avslutande rundan med start kl 09.00. Prisutdelning sker i samband med lunch efteråt.

Restaurang Badhytten

Lördag kvällens gemensamma middag äter vi på Badhytten.

En plats som är helt unik i sitt slag, ett strandhus som stiger upp ur sanden mitt på Skanörs strand. Med sin restaurang, lounge, utebarer och populära takterrass finns här något för alla, oavsett om du kommer i flipflop eller lackskor.


www.badhytten.com