Lag EM 2019 för herrar

EM 2019 är nu igång!

Mellan den 7-13 juli arrangerar vi Lag EM för herrar.

16 lag från lika många europeiska länder gör upp om titeln under dessa dagar. Varje lag har 6 spelare och kommer med 1-3 ledare.

Först spelas ett slagsspelskval under två dagar och de tre sista dagarna gör man upp i ett matchspel och under lördagen den 13 juli avgörs det med final, bronsmatch och placeringsmatcher. Alla lag spelar alla dagar.

 

Resultat och Startlistor

Bilder från invigningsdagen

Ni finner bilder i bildbiblioteket nedan.

Programmet för veckan

6 Juli - Lagen anländer och inkvarteras till större delen på det officiella hotellet Malmö Arena Hotell
7-8 Juli - Inspel för laget. Starttider mellan ca 8.00 - 15.00
8 juli - Invigning ca 18.30 - Hålls vid klubbens puttinggreen - alla välkomna

9-10 julli- Slagspelskval. Startider mellan ca 7.30-15.00. Alla spelar i lagen och resultatet avgör vilka som spelar mot vilka under matchspelet

11-13 juli - Matchspel. Lagen placerade 1-8 i slagspelskvalet gör upp på den övre halvan om medaljerna. Lag 9-16 spelar placeringsmatcher. Foursomematcher på förmiddagen och singelmatcher på eftermiddagen.

13 juli - Finaldagen - Pirsutdelning ca 18.00 på klubbens puttinggreen.

14 juli - Lagen lämnar hotellen och hem igen.

Vad gäller på klubben under veckan?

Banan stängd
Hålen 1-18 stänger lördagen den 6 juli klockan 14.00 för förberedelser och uppsättning av alla skyltar. Dessa hål är sedan stängda till och med lördagen den 13 juli.
Från och med söndagen den 14 juli är banan öppen igen enligt normala regler.

Hålen 19-27 kommer att vara begränsat tillgängliga mellan den 7 juli och den 13 juli. Om du som medlem vill spela dessa så går det att spela hålen 20-25 efter 12.00 dagarna 7 till 13 juli. Före 12.00 pågår juniorträning och golfskola på hålen 20-25. Hålen 19, 26 och 27 är helt stängda dessa dagar för användning som parkeringsplats, extra range samt övningshål för EM arrangemanget. 

Hålen 19-27 öppnar söndagen den 14 juli enligt normala regler.

Rangen är stängd från den 7 juli till den 13 juli. Det finns inga golfbilar eller vagnar att hyra under EM-dagarna.

 

Klubbhuset – Shopen – Restaurangen
Klubbhusets bottenplan används till alla spelare och ledare samt funktionärer under EM-dagarna. Omklädningsrummen är till för spelarna och här använder vi bägge omklädningsrummen till alla lagen. Extra toaletter kommer att finnas i anslutning till klubbhuset.

Shopen har öppet under speldagarna och ni är naturligtvis välkomna in och handla.

Restaurangen är till stor del reserverad för de olika lagen men några bord finns tillgängliga i restaurangen, på uteplatsen samt på våra balkonger för medlemmar och gäster som vill äta. Det serveras en begränsad meny. Funktionärer äter i ett separat tält under EM-dagarna. Funktionärerna har sin bas i träningshallen där material delas ut och funktionärsansvariga finns på plats. Träningslokalen är stängd under veckan.