Prenumerera på nya Svensk Golf till specialpris

Från maj 2020 slutar Svenska Golfförbundet att skicka ut tidningen Svensk Golf till dig som medlem i en svensk golfklubb. Men tidningen lever vidare i en ny kostym med vässat innehåll. Just nu kan du prenumerera på nya Svensk Golf till specialpris. 40 kronor av din avgift går direkt till klubbens juniorer. Förbundet kommer att ge ut en ny tidning "Golfa!" som ingår i medlemsskapet. Mer om den läser du på länken nedan.

Först kommer tre utgåvor av Svensk Golf ut som vanligt i början av 2020. För att fortsätta få tidningen därefter krävs att du tecknar en prenumeration. Just nu finns ett lanseringserbjudande där du för endast 239 kronor får samtliga sex nummer av Svensk Golf som kommer ut från och med maj i år.

För dig som tecknar prenumeration via din hemmaklubb går också 40 kronor direkt till klubbens juniorverksamhet.