Running 2020 - FINAL

Finalen räknas som "Major" och ger 50% mer poäng. Vinnaren får 18p.

Onsdag 16/9 spelar vi sista omgången i Running Competition 2020. För att öka spänningen delar vi ut 50% mer poäng denna gång. Dessutom är det ju så att bara de sju bästa runderna av de nio vi spelat räknas in i poängligan. Aktuell ställning ser ni på bilden intill. De 12 bästa får delta i Shoot Out tävlingen veckan därpå samt får även presentkort från vår sponsor ICA Toppen samt inteckningar i Running pokalerna.

Första start är 09.00. Vi startar på två tee för att vi skall komma in mer samlat och de som har priser att hämta skall slippa vänta så länge. Vi har ingen gemensam måltid utan de som vill beställer mat och äter efterhand som man kommer in. Du får en fråga när du anmäler dig om du vill äta för att vi skall kunna ge restaurangen en fingervisning om hur många vi blir. Dock ingen gemensam sittning - utan lite utspritt i lokalen.

Startlistan blir seedad - d v s ledarbollen går ut sist.

Pris för närmast pin på hål 9.

Anmäl dig till Running Final här

Anmäl dig till 12 håls tävlingen här

TILL SIST LITE OM DET DÄR MED TEE

Det är så att i Running får man fritt välja vilken tee man vill spela från. Detta framför allt för att en del herrar som ännu inte uppnått den aktningsvärda ålderna av 75 år skall få lov att välja Blå eller Röd och damer kan välja Orange. Om man vid anmälan glömmer eller hoppar över att välja Tee så sätter datorn en på "standard tee" enl SGF regler. D v s för herrar under 75 - Gul och herrar över 75 och damer Röd. Vi är flera personer som utför lottning. Det finns ingen möjlighet för oss att manuellt sitta och kolla vilken tee folk har valt för att säkerställa att de hela tiden spelar från samma tee. Förr eller senare missar vi. Om någon vid anmälan missat att ange tee blir han/hon satt på den tee som systemet väljer enl SGF regler och så är det med det. Slopen justerar ju antalet slag man får i enlighet med vilken tee man valt. Finns ingen anledning att ifrågasätta detta. Om man emellertid blivit satt på en tee man inte vill spela från så går det fint att säga till TL i samband med start eller när man lämnar in kortet att man spelat på annan tee än den på kortet. Då rättar vi det i samband med scoreinmatningen.

 

Kommentarer