Näset Juniorernas Vintertour

Alla juniorer med handicap 36 eller bättre inbjuds härmed att deltaga i Vintertouren. Näsetklubbarna Ljunghusen och Flommen kommer även 2018-2019 att ha gemensam Vintertour. Vi kommer att spela varannan gång på respektive bana enligt nedan spelprogram med start 25:e november. Spelform 9 hål slaggolf netto.

Varje deltävling kommer dock även ha såväl minst två netto samt minst två brutto pris.

I samband med sista deltävlingens kommer vi att kora netto segraren för hela touren.

Vi kommer att spetsa till prisbordet ytterligare till finalen som spelas över 18 hål och med dubbla poäng i potten.

Resultatet i varje tävling kommer förstås att spela in men placeringspoängen man samlar på sig kommer att multipliceras med antalet tillfällen man deltagit så det viktigaste kommer inte bara vara att spela bra några få gånger utan att deltaga ofta.

Samtliga spelomgångar kommer att ha samling 09.45 med första start 10.00, ingen anmälan via Golf.se utan bara att dyka upp i tid ! Ha respekt för varandra med att komma i tid !!!!

Finalen är enligt nedan program den 31 mars men det kan bli att vi avslutar redan den 17 mars om det är så att Vårslaget startar redan i slutet av mars för vi vill ge alla chansen att vara med där.

25 nov               Ljunghusen

2 dec                  Flommen