Allt om resultaten i Ljunghusenveckans tävlingar hittar du här

Veckan inleddes med Äkta Makar/Sambos på söndagen den 21:a juli och avslutas med Volvo World Golf Challenge på lördag den 27:e. Alla prisutdelningar, förutom Volvo, på söndag den 28:e kl. 15.00.

Ljunghusenveckan inleddes med Äkta Makar/Sambos med the Car

Hela 73 par ställde upp i inledningstävlingen som vanns av Charlotte Håkansson och Tobias Ljungberg på 40 poäng. Samma resultat hade tvåorna Caroline Gleerup och Dennis Larsén. Vår ordförande Stefan Lindvall med fru Britta tog hem tredje platsen med 39 poäng. 8 priser i denna tävling. Prisutdelning på söndag kl. 15.00.

Alla resultat i Äkta Makar/Sambos med the Car hittar du här

Ett stort tack till vår sponsor!

Vi spelade också Godisslaget by Limpex

Tack till vår sponsor!

Vann här gjorde Hanna Wahlgren från Barsebäck med hela 46 poäng! 4 priser.

Rakast drive på hål 22 hade Fabian Pieplow, 1,01 m från repet.

Närmast Pin på hål 27 kom Victor Wollard. 2,84 m ifrån.

Resultaten i Godisslaget by Limpex hittar du här

På måndagen spelade vi Irish Rumble

Där vann familjen Carlström på mäktiga 99 poäng före familjen Wihlborg inklusive Tim Jörwall på 97 poäng. Antal deltagare var hela 248 st, 62 lag. All Time High!

Priser till de 8 bästa lagen i denna tävling.

Alla resultat hittar du här

På tisdagen var det dags för Förenade Bil Mini Open Bästboll

A-klassen vanns av Eric Salander i par med Tomas Kjellker på 45 poäng. Det hade också tvåorna Gustav Lindberg och Johan Berghult.

45 poäng var också vinnarresultatet i B-klassen. Där vann Anita Larsson och Anders Weiffert. PÅ andra plats kom Mia Lagerberg och Karin Krook med 44 poäng.

7 priser i varje klass.

Resultaten hittar du här

Tack till vår sponsor!

LjGk Runt spelades på onsdagen

Här vann Sandra Wihlborg och Tim Jörwall på hela 65 poäng. De vann tack vare bättre spelhandicap före Krister och Elliot Hansson med samma resultat.

7 priser i denna tävling.

Hela resultatlistan hittar du här

Torsdag var det dags för Baltzar.com - Engelska Herr

85 spelare i A- och B-klass med många fina resultat. A-klassen vanns av Edward Öhman från Falsterbo med mäktiga 66 slag netto. Efter honom kom hela 6 spelare på 70 slag. 10 priser i denna klass.

B-klassen vanns av Stina Anderberg, 37 poäng. Tvåa kom Nils Fornek med 35 poäng. 3 priser i B-klassen.

Närmast Pin i A-klassen kom Anna Briem, 38 cm ifrån. B-klassen vanns av Paul Histrup,312 cm från pinnen.

Hela resultatlistan hittar du här

Fredag var shopens dag med Ljunghusen Golf Academy Greensom

Hela 186 personer spelade denna tävling. Vi startade från kl. 07.00 till 15.00. Vann gjorde Hugo Hall och Peter Jönsson på ståtliga 43 poäng före Gustav Skanby och Staffan Antin från Flommen med 42 poäng.

Hela 15 priser i denna tävling.

Hål 13 Callaways gissa rätt läng. Där vann Göran Olsson. Han ville slå 225,0 m och slog mycket riktigt 225,0 m!

Närmast pin på hål 16 med J. Lindeberg vanns av Jakob Isberg. 0.91 m från pin.

Sista tävlingen i veckan spelades på lördagen. Violvo World Golf Challenge med Peter Hansson som värd!