Ljunghusen Open 2018

Tävlingen spelades i soligt men blåsigt väder. Spelarna presterade fina resultat.

Flickor

Josefine Gustafsson Winkle från Bokskogens Golfklubb vann flickklassen på 148 slag med ronderna 69+79. Första varvet var dagens bästa rond och en prestation i den byiga vinden. Tvåa blev Matilda Cederholm BGCC på151 slag och trea blev Kajsa Arwefjäll från LjGK på 152 slag.

Pojkar

Pojkklassen vanns av vår hemmaspelare Jacob Lindh med ronderna 70 samt 74 - totalt 144 slag. Tvåa blev Carl Hedin BGCC med 145 slag och trea på samma resultat men sämre sista 18 kom Henrik Rasmusson också BGCC.

Vi tackar tävlingens sponsor Callaway för fina priser. Tack även till vår sponsor Teknos.

Tävlingen ingår i Slaget om Skåne vars Order och Merit sponsras av Mårtenssons Trafikskola.

Fullständiga resultat och länk till Order of Merit finner ni nedan.