Ryder Cup motFlommen 2020

Ett starkt lag ställde upp mot Flommen på deras hemmabana och vann med 18/14

Klubbmatchen mot Flommen återkommer varje år. Varje klubb ställer upp med ett 16-mannalag. Det är matchspel som gäller. 9 hål bästboll, 9 hål foursome och sedan avslutning med 9 hål singel. Alltid väldigt trevligt och god stämning.

Matchen igår spelades i kanonväder och Flommen hade hemmabana. Vår lagkapten Bengt Landelius hade fått ihop ett starkt lag och vi vann. Grattis till alla som kämpade.

Kriteriet för att vara med i klubbmatcherna är att man fyller 65 året matchen spelas och förstås har lågt hcp. Vill du vara med så anmäl intresse till Bengt. Matchdatum ser du på hemsidan under seniorfliken. Programmet har varit lite pressat i år p g a att vi kom igång sent. Nästa år återkommer matcherna som är mot Falsterbo, Flommen och Malmö-Burlöv.

I år återstår en match och den är mot Malmö-Burlöv den 28 september. Laget är redan uttaget. Lycka till på måndag.