Idag är det sista dagen på Liverpoolutbytet

Denna vecka genomför vi det årliga Englandsutbytet tillsammans med Falsterbo och Flommen.

Våra tre vänklubbar från England; Royal Liverpool (Ljunghusen), Royal Birkdale (Flommen) samt Caldy (Falsterbo) anlände i söndags till Falsterbonäset.

Våra juniorer spelar mot deras juniorer i match. Nu i halvtid, efter tre spelade dagar, så leder tyvärr England med 12-6. Men vi ger inte upp utan ska göra vårt bästa för att vända på de siffrorna.

De som representerar Ljunghusen är Astrid Tolf, Albin Ljungberg, Axel Wollard och Richard Hoff. Lagledare Tobias Ljungberg.

Englandsutbytet innebär spel i Sverige ett år och året efter åker vi till England för att spela deras banor. Juniorerna bor hos värdfamiljer medan ledarna bor på hotell under vistelsen. Värdklubbarna ställer upp och arrangerar spel, middagar samt aktiviteter vid sidan av golfen och tanken är att detta ska främja ett utbyte bland våra juniorer och kanske leda till en hållbar vänskap mellan dem i framtiden.Dessutom får våra juniorer en bra chans att verkligen prata engelska.

Håll tummarna för oss och om ni ser oss på klubben på lördag så kom gärna fram och hälsa.

Tobias Ljungberg