Premiär för Running 2020

Onsdag den 1e juli spelas årets första Running Competition. Hoppas vädret blir lika fint som på bilden.

Äntligen får vi börja tävla igen. Dock med vissa restriktioner som kommer att publiceras i samband med tävlingen. Bl a innebär det att du betalar spelavgiften i samband med att du anmäler dig.

Ett litet tips - när du kommer till rutan där det är dags att betala kan man välja att betala via Swedbank Pay eller direkt utan inloggning. Har du inte redan Swedbank Pay så välj att betala utan inloggning. Det går mycket snabbare. Det går fint att betala med kort eller Swish. Med Swedbank Pay kan du välja att dela upp betalningen etc - men det känns ju inte så meningsfullt för 60:-.

Hela programmet för onsdagsgolfen kommer att revideras och uppdateras senare i vecka 25. Det blir ju bl a färre Runningtävlingar än vanligt och kanske några andra ändringar också. Så håll utkik på hemsidan.

Men du kan redan nu anmäla dig till årets första Running Competition. Anmäl dig här

Som vanligt för Running gäller att du får fritt välja tee. Men måste sedan hålla dig till denna tee under hela säsongen.

I år kommer gränsen mellan A och B-klass att vara fast. För att komma i A-klassen får man ha högst hcp 16,3 (=>inga dubbelslag från Gul tee för herrar). A-klassen går ut först, dock kan hänsyn tas till B-klassare som av särskild anledning måste starta tidigt.
När det gäller Running Competition blir det också bara en klass, inte två som ifjor.

Varmt välkomna önskar

Seniorkommittén

Kommentarer