PGA Club Professional

Markus Westerberg

Markus har en lång spelarkarriär bakom sig både som amatör och professionell spelare, där han har spelat för Svenska Landslaget och vunnit JSM Slag, samt spelat på Europatouren och Challengetouren och nordiska ligan, med åtta professionella segrar. Förutom flera utbildningar inom tränaryrket har Markus en kandidatexamen i Psykologi från Lunds Universitet och har skrivit boken Golfarens Sjätte sinne, samt övningsboken därtill. Markus är en eftertraktad föreläsare nationellt och internationellt och de senaste åren har han också utvecklat det revolutionerade träningsredskapet deWiz.

Kontakt:

Mail: markus@ljgk.se 

Telefon: +46705122813

Se Markus CV här.

PGA Club Professional

Fredrik Theander

Med en riktig golffamilj så var golf alltid en självklarhet. Fredrik började sin golfkarriär som junior på klubben och har även spelat golf på college, men insåg att det var tränarrollen han trivdes bäst i. Förutom en gedigen tränarutbildning har även Fredrik varit produktspecialist på Titliest och pratar mer än gärna om vilka klubbor som kan vara rätt för dig. Han kopplar utrustningen till både din sving och spelartyp för att du ska kunna spela bättre golf. Dessutom har Fredrik en fin bollkänsla och visar gärna upp några "trick shots". 

Kontakt:

Mail: fredrik@ljgk.se 

Telefon: +46768605003

Se Fredriks CV här.

PGA Club Professional

Lars Edvinsson

Lars är uppvuxen i Blekinge och har varit professionell golfspelare i 10 år och har spelat tävlingar på Challengetouren och nordiska ligan, varav två segrar på nordiska ligan. Lars en lång tränarbakgrund bakom sig där han varit tränare på Trummenäs GK, och Växjö GK där han även var Head pro.

Kontakt:

Mail: lars@ljgk.se 

Telefon: +46708917999

Se Lars CV här.

PGA Club Professional

Gustav Ågren

Med spel på nordiska ligan så har Gustav en fin spelarkarriär bakom sig och har på senare år skaffat sig en gedigen utbildning både inom svingteknik och custom fitting. Tack vare sin pedagogiska förmåga så har Gustav blivit utvald till att spela in instruktionsvideos för Golfstore och tränar dessutom flera juniorer från Sverige, Italien, England, Schweiz & Frankrike.

Kontakt:

Mail: gustav@ljgk.se 

Telefon: +46709751929

Se Gustavs CV här.

PGA Qualified Trainee

Ebba Björnberg

Ebba började sin golfkarriär som junior på Flommens GK, och har representerat Sverige i Lag-EM där laget tog brons. Samma år vann hon JSM-klubblag med Flommen. Utöver det har hon även spelat tävlingar på LETAS och Swedish Golf Tour. Efter att ha gått ut gymnasiet riktades blickarna mot USA där hon spelade golf på college och har även en kandidatexamen i ekonomi, med inriktning Management, Consulting track with a specialization in Entrepreneurship. Just nu går Ebba Högre tränarutbildningen (HTU).

Kontakt:

Mail: ebba@ljgk.se

Telefon: +46708182469

Se Ebbas CV här.