Ljunghusen Golf Academy

Ljunghusen Golf Academy är samlingsnamnet för träningsverksamheten i Ljunghusens Golfklubb och drivs i klubbens regi. Oavsett om du vill träna i grupp eller individuellt så finns våra tränare här för dig. Alla lektioner anpassas efter dina behov och på vår Academy använder vi den senaste tekniken för att utveckla ditt spel. Vill du ta en lektion av våra tränare kan ni boka via:

Proplanner

Telefon: 040-452561

Mail: shop@ljgk.se.

Har du frågor om lektioner, juniorträning eller andra funderingar så är det oss ni ska kontakta. 

Slå ett slag hos oss så slår du ett slag mindre på banan!

 

Junior- & Elitträning

Boka lektion

Lektioner och kurser

Tränare

Shopen

Välkommen till Ljunghusens golfshop! Här välkomnas du av våra tränare och kunniga personal som hjälper dig med allt du behöver inför både träningspasset och golfrundan. I vår shop hittar du de största varumärkena inom branschen, som vi dessutom gärna spelar med själva. Vi har stort utbud av både kläder, klubbor och tillbehör. Det finns alltid produkter att handla hos oss och vårt sortiment uppdateras efter säsong. Oavsett om du är medlem eller gäst så är ni välkomna in till oss. 

Vid frågor så kontakta oss gärna på följande:

Telefon

040-452561

Mail

Shop@ljgk.se 

Shopen

Våra resor

Vi strävar efter att anordna resor som blir ett minne för livet. Med mångårig erfarenhet tar vi dig till Europas bästa resemål under vinterhalvåret där spelar, tränar och umgås tillsammans. 


Följ oss gärna på våra sociala medier för de senaste uppdateringarna om vår verksamhet.