Lennart Molander avslutade Ljunghusenveckan med vinst i KM Puttning!

Lennart 88 år gammal blev klubbmästare i puttning då han besegrade Magnus Irtelius i finalen! Lennart får hämta sitt pris den 29:e september då vi har middag för våra klubbmästare och andra vinnare.

Nils Fornek gjorde Hole in One på hål 27!

Även i Holmbergs Real Estate Greensome hade vi många fina resultat. B-klassen vanns på 46 poäng och A-klassen på 42 poäng. Närmast pin på hål 4 kom Arne Widerström, 2,0 m ifrån, på hål 9 Louise Perulf 62cm och på hål 27 gjorde Nils Fornek Hole in One!

På fredagen spelades Ljunghusen Golf Academy Try All

Niclas kommer att dela ut 10 priser i denna tävling samt 3 närmast pin priser. Närmast pin på hål 11 kom Mark Larsson med 0,96 m. Hål 21 vanns av Jonna Opitz, 2,08 m. Mats Lindelöw kom närmast på hål 27. Bara 14 cm från pinnen!

Baltzar.com - Engelska Herr var värdar för torsdagens Singeltävling

Tävlingen spelades på 1 - 18. Slagtävling för A-klassen och poängbogey för B-klassen. A-klassen vanns av Patrik Andersson med 66 slag netto. 69 brutto! Magnus Irtelius på andraplatsen hade också 66 netto. 8 priser i denna klass. B-klassen vanns av Jan Vendelbo med hela 40 poäng. I B-klassen är det 5 priser. Närmast pin på hål 16 kom Gustaf Ramel, 1,55 m ifrån.

Onsdag var dagen för LjGK runt med Glenmuir

Det spelades Bästboll, Greensome, Foursome över alla våra 27 hål i det varma vädret utan vind. Vinnarlaget hade 65 poäng! De 9 främsta lagen får pris. Närmast Pin på hål 9 kom Axel Lindow, 0,77 m ifrån. Grattis till Cenk Ileri som gjorde Hole In One på hål 16! Han har också pris att hämta.

Tack till vår sponsor

På tisdagen spelades Förenade Bil Masters Bästboll

Många goda resultat i det varma och vackra vädret! 7 priser i varje klass. Närmast pin på hål 9 kom Marie Fagerberg och Philip Jensen.

Lite fler bilder på Facebook här.

Tack till vår sponsor Förenade Bil, Jaguar och Landrover!

På måndagen spelade vi ICA Irish Rumble

Tack till vår sponsor!

Vi hade en lång dag från 07.30 till strax innan klockan 9 med många goda resultat. De 2 första lagen hade hela 104 poäng. De 8 första lagen får pris.

Först ut var Godisslaget by Limpex - Greensome poängbogey för juniorer

Tävlingen vanns av Victor Wollard och Jakob Timelin på 43 poäng. Paren på plats 2,3 och  4 hade 42 poäng. Alla 4 paren får pris.

På 1 - 18 spelade Äkta Makar/Sambos med the Car - Foursome poängbogey

Carolina och Pelle Axelsson vann överlägset med hela 48 poäng. De 9 pristagarna hade alla 38 poäng eller bättre!