Ljunghusenveckan 22 - 29 juli!

Dags för Ljunghusenveckan 22 - 29 juli. Söndagen 29:e juli final i KM Puttning kl. 12.30. Prisutdelningar för veckan kl. 15.00.

Söndag 22 Juli - Akta Makar/Sambos med The Car

Att förenkla och förgylla människors tillvaro med en hållbar, trygg och mycket komfortabel resa till och från olika aktiviteter - det är vår vision. TheCar erbjuder en unik abonnemangstjänst på en premiumbil med chaufför för att på bästa sätt ta dig “from A to Be”. Välkommen att besöka thecar.se för mer information om vårt erbjudande! 

På Äkta Makar/Sambos by TheCar den 22/7 kommer vi som huvudsponsor att erbjuda några deltagare en helt kostnadsfri provtur med oss till och från tävlingen. För att prova vår tjänst anmäler du ditt intresse för upphämtning och/eller hemkörning till bokning@thecar.se. Ange passagerarnas namn, adress och önskad hämningstid.

P.g.a. begränsad kapacitet gäller först till kvarn. Skicka därför ditt intresse så fort ditt startnummer publicerats så ger vi dig ett besked dagen innan tävlingen. Utöver fri provtur kommer TheCar att finnas på plats på tävlingsdagen med bil och personal. Hos oss kan du kolla in Teslan och TheCars erbjudande, ställa frågor eller bara mingla. Vi kommer även att anordna en spännande minitävling på övningsgreen i väntan på prisutdelningen. Detta vill du inte missa!

 

Vi ses!

Hälsningar

Teamet på TheCar

Kommentarer