Lennart Molanders Juniorstipendium

Nu är det dags för dig som är junior att söka Lennart Molanders Juniorstipendium.

LENNART MOLANDER
Styrelseledamot i Ljunghusens Golfklubb 1965-1984.
Ordförande 1977-1984.
Styrelseledamot i Svenska Golfförbundet 1983-1991.
Ordförande 1987-1991.

Instiftade på sin åttioårsdag den 18 april 2010 Lennart Molanders Juniorstipendium som årligen ska utdelas till pojk- eller flickjunior eller bådadera, som är medlem/mar i Ljunghusens Golfklubb.

STATUTER FÖR LENNART MOLANDERS JUNIORSTIPENDIUM

1. SYFTE
    Stipendiet ska tilldelas en pojk- eller flickjunior eller bådadera att användas i deras utveckling som golfspelare.
  2. VILLKOR
    Den som söker stipendiet ska under året ha visat gott kamratskap och framåtanda samt ha utvecklat sin golf på ett positivt sätt.
  3. ANSÖKAN
    Ansökan ska ske skriftligen på en särskilt framtagen blankett och vara Ljunghusens Golfklubb tillhanda senast den 31 december, antingen via post eller e-post.
  4. JURY
    En jury bestående av klubbens ordförande, klubbens juniorkommittéordförande, klubbens juniorkapten, klubbens tränare och Lennart Molander eller i hans ställe Mats Molander ska utse stipendiaterna.
  5. UTDELNING
    Utdelning av stipendiet ska ske årligen på klubbens årsmöte.

Ljunghusen i december 2017

Lennart Molander