Fritt spel för juniorer i Skåne!

På ordförandekonferensen i Skånes Golfförbund den 11:e mars diskuterades ”Fritt spel för juniorer” på de skånska golfklubbarna. Detta innebär att om en av våra juniorer tar med sig en kompis från en annan skånsk golfklubb, så spelar denna gästande junior gratis hos oss. Allt under förutsättning att den gästande juniorens hemmaklubb också är med i ”Fritt spel för juniorer”. Motsvarande gäller naturligtvis för vår junior på kompisens golfklubb. Vi har sedan några år detta samarbete redan med övriga Näsetklubbar - Falsterbo och Flommen. Detta gäller fortsatt.

Fritt spel juniorer i Skåne

Som juniormedlem i en skånsk golfklubb har du nu möjlighet att bjuda med en juniorkompis från en annan skånsk golfklubb och din kompis spelar fritt hos dig.

Detta gäller alla dagar i veckan och obegränsat antal gånger.

Regler

• Alla juniorer upp till och med 21 år, med handicap 36 eller lägre och med ett fullt betalande medlemskap i någon av de klubbar i distriktet som ingår i överenskommelsen har fritt spel hos varandra alla veckodagar, under hela säsongen med obegränsat antal rundor.
  • I övrigt gäller tidsbokning enligt respektive golfklubbs egna regler för greenfee spel.
  • Alltid anmäla sig i gästande klubbs reception för registrering som ordinarie greenfee gäst.
  • Vid spel när receptionen är stängd måste inskrivning i greenfeeboken ske.
  • Fritt spel gäller ej som greenfeeavgift vid klubb-, distrikts- och rikstävlingar.
  • Med fullt betalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat på sin hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning.
  • Tänk på att du är gäst på respektive klubb.

Har du några frågor kan du alltid höra med din tränare eller receptionen på din klubb.

Listan , vilken kommer att utökas efter hand, på vilka skånska golfklubbar som är med i detta samarbete hittar du på länken nedan: